Header
CONTACT
Peter Favier music productions
Roerstraat 3
Nieuwegein
info@peterfavier.nl

(c) Copyright 2007-2017: Peter Favier music productions

Docent

Andere mensen wegwijs maken in de boeiende wereld van muziek is iets dat Peter graag doet. Hij is verbonden als docent aan Codarts Rotterdam (voorheen Rotterdams Conservatorium), afdeling Docent Muziek en doceert daar o.a. Muziektheoretische Vakken, Solfège en bijvak Piano.

Daarnaast kun je bij hem terecht voor privélessen: pianoles, maar ook training in muziektheorie en solfège, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een conservatoriumopleiding.

Hij geeft deze lessen in zijn lesruimte/studio aan huis. Hier is het mogelijk om op een eigentijdse manier muziekles te krijgen: naast de piano kan er gewerkt worden met elektronische toetsinstrumenten, MIDI, samples etc en kun je opnames van jezelf maken. Peter heeft een eigen didactiek die veel gebruikt maakt van deze middelen.

Coaching op afstand ook mogelijk, bijvoorbeeld via audio- of video-opnames.

Peter is ook inzetbaar voor het coachen van groepen en bands en werkt ook regelmatig met koren en vocalgroups."Peter is een bevlogen pianodocent met oog voor vele muzikale aspecten. Eén les geeft vaak genoeg stof tot nadenken en experimenteren voor een maand."
Oud-student Codarts, 2010