Header
CONTACT
Peter Favier music productions
Roerstraat 3
Nieuwegein
info@peterfavier.nl

(c) Copyright 2007-2017: Peter Favier music productions

Producer

Een producer is iemand die muzikale met technische kennis combineert en het overzicht over een artistiek proces bewaart. Maar ook is het degene die het maximale uit mensen weet te halen, bijvoorbeeld in de situatie van een studio opname.

Peter is op dit gebied inmiddels ervaren te noemen. Tijdens zijn opleiding hield hij zich bezig met zowel productie, als het coachen van mensen en groepen. Daarnaast deed hij veel praktijkervaring op in producties met solisten, koren en bands.

Hij kan het proces van het maken van bijvoorbeeld een CD album begeleiden en artistiek richting geven. Desgewenst kan hij ook het opname- en/of mixproces voor zijn rekening nemen, hetzij in zijn eigen homestudio of elders. Inmiddels beschikt hij over veel ervaring op het gebied van opname- en mixtechniek en heeft hij in diverse studio's gewerkt.

Ook het opnemen van andersoortig materiaal, zoals bijvoorbeeld voice-over werk, behoort tot de mogelijkheden.

Voor informatie over producties die Peter op zijn naam heeft staan, kunt u het Portfolio raadplegen.
"Tijdens de studio opnames met mijn vocal group verliep de samenwerking met Peter als opname- en mixtechnicus erg prettig. Altijd in een goede sfeer streven naar het best mogelijke resultaat."
Judith Tacken, koordirigente, vocal coach, zangeres

Peter Favier
Peter Favier